24 Haziran 2012 Pazar

Körüklü Tenteler, Çift Açılır Tente Modelleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte dinlenme yerlerinde, mekanların dış cephelerinde, pencere dış cephesi ve kış bahçelerine de uygulanan tenteler ve branda sistemleri uygulanarak, güneşin UV ışınlarından da koruma özelliğine sahip kaliteli tente modelleri.
Sıcak yaz mevsiminde güneşten ve özellikle öğlen saatlerinin dikey güneş ışınlarından korunmak amacı ile, kaliteli tenteleri tercih etmekte fayda var.
Sabit tenteler kapı girişlerinde, dinlenme alanlarında, çay bahçelerinde, kafelerde ve otel, iş yeri kapı girişlerinde kullanılabilen sabit tente modelleri aynı zamanda UV korumalı özelliklerine sahip tasarımlar.
Kasetli tenteler kumaş ve akrilik kumaşlardan imal edilen modeller dir, Kasetli tente modelleri, mafsallı tentelerin biraz daha gelişmiş olan tasarımlarından olup, doğanın tüm etkenlerinden koruma özelliğine sahip, estetik ve şık görünümlü tente çeşitleri.
Karpuz tente sistemleri pencere dış cephelerine uygulanan modeller dir. Güneşin zararlı ışınlarında, yağmurdan ve rüzgardan koruma özelliği ile bilinen estetik sık tente tasarımları, karpuz tente modelleri.
Mafsallı tente modelleri teraslara ve evin kapı önlerine uygulanan, kullanımı kolay, yağmurdan ve güneşten koruma özelliği, hareketli saçak sistemleri, her renk ve her ebat mafsallı tente çeşitlerini bulmak mümkün.
Çift açılır tente modelleri akrilik kumaştan üretilen, güneşte solmayan özelliği, uzun ömürlü, seyyar ve sabit de kullanılma özelliğine sahip, çift açılır tente modelleri, aynı zamanda UV koruma özelliği taşımaktadır.


Çift açılır tente sistemleri, yaz mevsiminin güneşlik modelleri.
Yaz sezonunda açık alanların güneşlik tente sistemleri, gölgelik yapma açısından kullanılan tente UV koruma özelliğine sahip tente çeşitleri.
Çift açılır tenteler, havuz başında, plajda ve çay bahçelerinde kullanılabilir büyük tente modelleri. Geniş alanların ve büyük iş yerlerinin dış mekanlarına uygulanan güneşlik tente sistemi.

Çift açılır tente sistemleri UV korumalı tente modelleri,.
havuz başına, açık alanlara uygulanan çift açılımlı tente modelleri.
Açık oturma ve dinlenme alanlarında kullanılan tente tasarımları renk ve model seçenekleriyle bütün alanlara uygulanabilir.

Körüklü tente modelleri, İş yeri ve kapı önlerine sabit körüklü tenteler.
UV ışınlarına karşı koruma özelliğine sahip kaliteli tenteler. Güneş ışınlarına karşı UV korumalı körüklü tente sistemleri ile gölgenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Körüklü tenteler, teras ve pencere dış cephelerine uygulanan tente sistemleri.
Yaz gelmesiyle birlikte güneş ışınlarından korunmak için tenteler, brandalar, güneşlik çeşitleri ile  güneşin UV  ışınlarına karşı koruma özelliğine sahip tente modelleri.

Sabit tenteler, pencere önlerine, kapı girişlerine ve iş yeri kapı önlerine uygulanabilen tente modelleri.
Sabit karpuz tenteler renkleri ve farklı modelleri de tercih edebilirsiniz.
Kış bahçelerine de uygulanan tente modelleri, mafsallı tente çeşitleri.
Yaz ve kış mevsiminde de kullanılabilen  güneşlikler dış alanları güneşten ve yağmurdan korumaktadır.
Bahçelerde, havuz başında ve teraslarda  kullanımı, güneş ışınlarından korunmak açısından tercih edilen güneşlik sistemleri.

0 yorum:

Yorum Gönder