28 Haziran 2012 Perşembe

En Şık Gece Elbisesi Modelleri 2013

Bayan kıyafetlerinin en dikkat çekici modellerinden dekolteli gece elbisesi modelleri. 2013 yılının da modası olarak kadınların ilgisini çekebilecek, dekolteli şık abiyeler, olabileceğine inandığım modelleri bir araya getirdim.
Yeni sezonun en gözde bayan elbiseleri, tek omuzlu abiye elbiseler, derin yırtmaçlı tek omuzlu gece kıyafetleri, sezonun trendleri sırt dekolteli bayan gece kıyafetleri, 2012 nin en şık ve zarif elbise modelleri, yılın tren abiyeleri uzun ve tek omuzlu olanlar dikkat çekici oldu.
Kadın giyim modasında göze çarpan modeller arasında, mini tek omuzlu ve straplez elbiseler, en çok ilgi gören modeller den. Sırtı açık dekolteli abiye elbiseler kadınların zarafetini ve şıklığını sergileyen modeller olmuştur her zaman.
Tek askılı abiyeler de göğüs dekoltesi ve elbisenin şıklığı ile bütünleşen kadının güzelliği göz kamaştıran bir detaylardan bir.


Tek omuzlu beyaz abiye elbise modeli.
Yırtmaçlı tek omuzlu beyaz uzun abiye elbise modeli 2013 yılında da en çok tercih edilen model olacaktır.Yeni sezon abiye koleksiyonunda beyaz elbiseler, her zaman ilgi gören modeller olmuştur.
Swarovski taşlarla bezenmiş kırmızı gece elbisesi modeli.
Yeni sezonun trendleri kırmızı transparan taşlı elbiseler. En gözde gece elbiseler taşlı ve kırmızı olanlar dır.Derin yırtmaçlı kırmızı transparan bayan kıyafetleri.
Önü kısa arkası uzun mor abiye elbise modeli.
Yılın en şık abiyeleri'nden önü kısa arkası uzun modeller , dikkat çeken  kıyafetler olmuştur. Yeni moda önü kısa arkası uzun mor askılı bayan abiyeleri, oldukça zarif ve şık tasarımlar kadınların ilgisini çeken elbiseler olmayı başaran modeller arasında.

İnce bantlarıyla yırtık mini gece elbisesi.
Bayan gece kıyafetleri arasında yer alan modeller, yırtık mini göüs dekolteli siyah elbise modeli ile gece eğlencelerine katılarak çılgınca eğlenebilirsiniz.

Fuşya desenli abiye elbise modeli.
Göğüs dekolteli fuşya desenli uzun abiye elbise şıklığınıza renk katacak kadar muhteşem elbise modeli.
Askılı yeşil desenli uzun abiye elbise modeli.
İpek satenler le tasarlanan yeşil desenli uzun abiye elbise modeli ile bir çok davetlerin en güzel bayanı olmayı başarabilirsiniz.

Yırtmaçlı askılı uzun gece elbisesi modeli tafta kumaşlarla şıklığı öne çıkmış.
Askılı ve yırtmaçlı tafta abiye elbise zarif ve çok şık bir tasarım. 2012 ve 2013 modasının en çekici bayan elbiseleri.

Swarovski taşlarla bezenmiş ebrulu abiye elbise modeli.
Sarı, beyaz, mor renklerin swarovski taşlarla güzelleşen tasarımı, transparan uzun gece elbisesi modeli. Yeni trend ebrulu taşlı bayan elbise modeli.

Tek kollu mini mavi abiye elbise, turkuaz mavisi burnu açık ayakkabı ile kombinlenmiş ve  şıklığınızı siyah portföyle tamamlayarak herkesi büyüleyebilirsiniz. Dar paça siyah tulum ile beyaz deri kemerin uyumu, çarpraz bantlı platformlu ayakkabının zarafeti ile büyüleyici güzelliğinizle gurur duyabilirsiniz.
Smetrik kesimli eteği ile zarif kırmızı elbise modeli.
Farklı tasarımlı kıyafetler, her daim dikkat çekici modeller olmuştur. Kırmızı simetrik etekli abiye elbise de öyle dir. Farklı modeli ile kadınların ilgisini çeken elbiselerden biri de, kırmızı pencere yakalı kısa elbise modeli.

Tek omuzlu fuşya rengi yırtmaçlı abiye elbise örneği. Tek omuzlu siyahuzun abiye modeli.
Yırtmaçlı uzun abiye elbiseler, tek omuzlu swarovski taşlarla süslenmiş çekici modeller fuşya ve siyah elbise.

Göğüs dekolteli bal köpüğü rengi ile dikkat çeken elbiseler olmuştur.
Sezonun en trend dekolteli abiyesi bal köpüğü uzun abiye elbise tasarımı. Sezonun en gözde modellerinden bal köpüğü uzun askılı elbise modeli.

Tek omuzlu lila rengi uzun genç kız elbiseleri.
Yeni sezonun en gözde modellerinden lila rengi tek omuz elbise modeli, genç kızların şıklığını tamamlayacak kadar şık ve zarif bir model.

Kapşonlu fuşya rengi abiye elbise modeli.
Fuşya rengi kapşonlu kısa abiye elbise, farklı ve şık bir tasarım, bayanların ilgisini çekebilecek kadar zarif fuşya elbise 2013 sezonunda yine yer alacak modellerden olabilir.

Genç kızların mezuniyet törenlerinde giyebilecekleri kadar şık uzun abiye elbise.
Uzun ve taşlı yuvarlak askısıyla dikkat çekici bir model.

0 yorum:

Yorum Gönder