7 Haziran 2012 Perşembe

Dantelli Süslü Pike Modelleri

Yazlık pikeleri danteller ve kaneviçe el işleri süslemesi, yatak odalarına ayrı bir şıklık kattığını görüyoruz. Kaneviçe işlemeli dantelli pikeler genç kızların odasında ve ebeveyn yatak odalarına bahar çiçeklerinin esintisini getirdiği hissi uyanıyor sanki.
Dantelli saten pikelere kaneviçe işlemesi daha şık bir görünüm katıyor. Bir çok dantel örneklerini pikelere süslemeler yaparak genç kızların çeyizlerine değer katabilirsiniz. Yatak odalarına zarif ve estetik bir görünüm kazandıran dantelli pikeler, aynı zamanda ev hanımlarının gelir kaynağı olarak, dantel sevenlere satışı yapılabiliyor.
Hobi olarak da, el işleri, danteller, kaneviçe örneği çeşitlerini ve bir çok örgü modelleri de yaparak boş vakitlerini değerlendiren hanımlar var.


Oymalı dantellerle süslenen mavi pike modeli çeyiz sandıklarının olmazsa olmazlarından, dantel işleri.
Dantelli mavi pike modeli, oymalı dantel örneği ile çok şık yazlık pike tasarlanmış.

Pike dantel modelleri ve örnekleri, aynı zamanda havlu kenarına çekilen dantel çeşitleri.
Pike dantelleri enli ve oymalı modellerden yapılır çoğu kez.
Gül motifli danteller pikelere ve havlu ucu süslemesi olarak değerlendirilebilir. Gül motifli danteller pikelere daha çok yakışıyor, Havlu kenarında da şık durabiliyor, bu muskalı dantel örnekleri.


Mor satenli pike güllü danteli ile muhteşem bir model işlenmiş. Gül ve muska örneği dantel modeli mor pikeye çok yakışmış.Yeni dantel örnekleri ile yapılan dantelli pikeler, yaz mevsiminin en şık yatak odası aksesuarları olmuştur.

Bordo pikede oymalı danteller çok şık duruyor. Satenli bordo pike modeli, çeyiz sandıklarının vazgeçilmez dantelli çeyizleri, diyebiliriz. Gelinlik kızların çeyizlerindeki en şık danteller ve dantel işlemeli pike modelleri, yatak odalarının baş tacı dantel pikeler.


Gül motifli dantel yeşil pikeye çok yakışmış.
Gül örnekli dantel modelleri pikelere ve havlu kenarına dikildiğinde çok hoş ve zarif bir görüntü oluşuyor.
Dantel işlemesi ile çiçek süslü pikeler, gelinlik kızların çeyiz sandıklarının baş tacı el işlerimiz.
El emeği göz nuru dantel pikeler, anne annelerimizin bizlere bıraktığı en büyük mirası dantelli süslü kaneviçeli pike çeşitleri.

Kaneviçe işlemeli dantelli pike modeli, yatak odalarının en güzel aksesuarı, ve çeyizlik pike modelleri, dantelli el işleri.
Dantelli kaneviçe pike takımları yatak odalarını süsleyen aksesuarlar, olmuştur.
Dantel süslemeli turuncu pike şık süslemesi ile dikkat çeken bir model elde edilmiş.
El işi dantelli pikeler, oymalı danteli ve çiçek işlemeleri çeyizlerin vazgeçilmez pikesi, diyebiliriz.

0 yorum:

Yorum Gönder