29 Mayıs 2012 Salı

İnci Boncuklu Gelin Tacı Modelleri

Evlilik hazırlıklarının alışverişleri başlamış olmalı. Düğün telaşı ile unutulan bir kaç eksikler, alınması gereken gelin aksesuarları. Eğer gelinlik tamamlandıysa, gelinlik duvağı, gelin el çiçekleri ve gelinlik taç modelleri.
Gelinliklerin modeline ve rengine göre taçlar tasarlanır. Krem rengi bir gelinliğe bembeyaz taç ters düşer tabi ki. Gelinlik çok taşlı ise daha sade gelin tacı ve duvağı tercih edilmeli dir.
Klasik gelinlik taçları ile kabarık bir gelinlik tercih edilebilir. Kristal taçlarla sade ve dar kesim gelinlik uyumu şık duracaktır. İnci süslemeli kristal gelin taçları ve çiçek demeti gibi tasarlanmış pırlantalı gelin taç modelleri.
Pırlanta gelin taç modeli, inci boncuklu kristal taç çeşitleri, çiçek motifli gelin taç örneği, kırmızı gül motifli gelin taç modelleri.Sarmaşık gelin taç modelleri.





Kıvrımlı inci gelin taç modeli.
Zigzaglı inci gelin taç örnekleri, gelin adayları için daha yüzlerce çeşit taçlar üretilmiştir. Yeni model gelin taçları inci ve kristal taşlarla ışıltı verilmiş.

Sarmaşık gelin tacı. Kristal taşlarla incilerin çiçek motifine dönüşmesi gelinlerin saçlarına taç yapılmış. Sarmaşık dalı gibi uzanan  kristal taşlı gelinlik taç modeli gelin adayları için tasarlanmış yepyeni bir model.
Üçlü gelin tacı. Kristallerin üç sıra halinde sıralanmış hali gelinliklere en güzel aksesuar  tasarlanmış. Yeni sezonun en şık kristal gelin taçları.
Gelin saçlarında gümüş rengi pırlantalı taç modeli. Gelinlikle uyumu yakalayan  ve aynı zamanda gelin duvağı ile de muhteşem yakışan gelin taç örneği.
Pırlantalı gelin taçları, Tıpkı kraliçe tacı gibi ışıl ışıl büyüleyici şıklığı ile gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştüren pırlantalı taç modelleri.
Yaprakların ve çiçek motiflerinin gelin saçlarında hayat bulacağı taç modelleri. Çekik göz gelin taçları. Gelinliğin modeline ve rengine göre gelin taçları seçilir. 

Kırmızı güllerle inci boncuklar bir arada kullanılarak çok şık gelin taçları tasarlanmış.
Kırmızı güllü gelinlik taç modeli. İncilerin kırmızı güllerle gelinlerin saçlarında şık bir aksesuar, gelin tacı kırmızı gül inci tasarımı.


Bahar çiçekli gelin tacı krem rengi gelinliklere daha çok yakışacaktır. Çiçek buketi gelin taç modeli gelinliklerin en şık süslü aksesuarları.
Çiçek demeti gelinlik taçları, yeni gelin adaylarının en şık aksesuarları.
Gelinler düğün gününde çok zarif olmayı isterler. Çiçek dalı gelin taçları.
                                       Gelinlik ne kadar önemli ise, gelinlik aksesuarlar da bir o kadar önemli. En güzel gelin taçlarını'nın bir kaç örneğini daha önce de sunmuştuk, Şimdi ise yepyeni modelleri paylaşıyoruz.


Çiçek dalı incili gelin tacı modeli.
Yeni moda gelinlik taçları inci süslemeli modern tasarlanmış çok şık taçlar ile gelinler yeni bir hayata merhaba diyecekler.. Gelin taçlarının, takıları ve duvakları ile çok uyumlu olması gerekmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder