29 Ocak 2012 Pazar

Kırmızı Tabanlı Bootieler, Sonbahar Koleksiyonu Ayakkabı Modelleri

Bayan bootie modelleri kışlık ve yazlık aynı zamanda baharlık platformlu ayakkabı modelleri de bu sayfamızda yer alıyor. Yeni model kırmızı tabanlı fantazi ayakkabı modelleri, yüksek topuklu, platform tabanlı ayakkabıları da bu senenin en son modası olarak raflarda yerini aldı. Son moda kırmızı tabanlı yüksektopuklu bayan ayakkabıları, abiye kıyafetlerinizle kombin yaparak gideceğiniz mekanda ayak rahatlığınız size huzur ve neşe verecektir. Her yaşa ve her tarza hitap eden bootie modelleri bu sezonda çok renkli, yaz modası ayakkabılar ve kış modası topuklu, platformlu bayan ayakkabı çeşitleri, bootieler, en özel günlerinizde bile içiniz rahat giyebileceğiniz, son moda platformlu, yüksektopuklu ayakkabılar, güzelliğinize ve zerafetinize bir kat daha katacaktır. Son moda bayan bootieleri, bayan botları..

Siyah dantelli, kırmızı tabanlı bayan ayakkabı modelleri bu yaz sizlere özel hazırlandı. Kırmızı tabanlı  bayan bootie modelleri  
yandan fermuarlı ve son trend baharlık ayakkabılar, bayan ayakkabı koleksiyonuna renk katmakta dır.
Yazlık siyah deri, zımbalı bayan ayakkabıları metal halkaları ile farklı ve modern ayakkabı tasarımı  sunulmuş.
Kırmızı tabanlı kafesli yazlık ayakkabı modeli bayanların çok ilgisini çeken modeller arasında  yer alıyor.  Yüksek topuklu , kırmızı tabanlı kafesli bootie modeli genç kızların en çok tercih ettikleri ayakkabı modelleri olarak biliniyor.
Siyah dantelli fantazi ayakkabı modeli aynı zamanda rugan tasarıma sahip ve  kırmızı tabanı ile göz kamaştırıyor.  Siyah platformlu ve siyah dantelli, yüksek topuklu fantazi ayakkabı bu yılın en trend bayan ayakkabı modeli olarak sayfamızda yer almakta.
Arkadan fermuarlı kırmızı bot modeli platformlu ve yüksektopuklu 2012 modası bootieler.  Bayan kırmızı platformlu  velvet bot modelleri sonbahar kış koleksiyonunda renk, renk ve genç giyim tarzına hitap ediyor.
Kırmızı velvet bootie modelleri az topuklu ve son moda bayan ayakkabıları,  fırfırlı  ve  yaka modelli kırmızı  bayan botu  çok şık tasarımlı, bu senenin en trend ayakkabıların dan.
Kırmızı tabanlı deri bootie modelleri, yüksektopuklu ve platformlu yandan fermuarlı  bayan bot modelleri yeni sezon ürünleri dir.
Kırmızı tabanlı platformlu bootie modelleri kış modası ayakkabılar, deri, velvet ve rugan tasarımlar bu yılın en trend ayakkabı çeşitleri dir.

0 yorum:

Yorum Gönder