31 Ocak 2012 Salı

Bootie Yeni Sezon, Topuklu Ayakkabı, Bot Modelleri

Yeni moda bayan bootie modelleri platformlu ve yüksek topuklu tasarımlar dır. Son moda bayan bootie çeşitleri spor kıyafetlerle veya abiye tarzı kıyafetlerinizle kombin oluşturarak da kullanabileceğiniz, en şık modern bayan bot örnekleri dir. Yeni model süet, rugan,deri ve velvet bayan bot, ayakkabı modellerini sizler için bir araya getirerek bir katalog oluşturduk. En yeni model bayan botları ve ayakkabı çeşitleri, bootie çeşitlerinde farklı tasarımlar göz kamaştıracak güzellikteler. BAYAN BOOTİELER'i yandan fermuarlı ve yandan tokalı şık yarım bot örnekleri de yer alıyor bu sayfamızda. En yeni model bayan bootie modelleri de 2012 trendine uygun yeni ayakkabı ve bot modelleri olarak, sizlerle de paylaşmaya çalıştık


Bordo renkli süet, yüksek topuklu bayan bot-ayakkabı modeli her tarz kıyafetlerle kombin yapılabilir. Yüksek topuklu  bordo bayan bot modeli, ister abiye tarzı ile kombine yaparak kullanabileceğiniz, tokalı, bordo süet bot modeli.
Tokalı mor bayan bootieleri en yeni modellerden, göz alıcı şıklığa sahip bayan botu.
Zincir bağcıklı, metal tokalı bayan botu, bayan ayakkabı koleksiyonunda çok ilgi gören yarım bot örneklerinden birtanesi.
Kırmızı süet bayan bootie modelleri, kırmızı fiyonkları ile çok muhteşem bir ayakkabı örneği. Kırmızı kurdeleli, kırmızı süet, platformlu genç kız ayakkabısı 2012 yılında çok konuşulacak.
Fırfırlı, fiyonklu siyah bayan bootie modelleri en şık modellerden bir tanesi. Süet siyah bayan fırfırlı bot modeli en şık ayakkabılardan birisi.
Gece mavisi bootie modellei az topuklu ve fırfırlı yeni tasarımlar 2012  bayan ayakkabı koleksiyonunda yer almaktadır. 
Siyah rugan bootieler platformlu ve yüksek topuklu bayan ayakkabı modelleri bu senenin en trend  burnu açık bot tasarımları dır.

0 yorum:

Yorum Gönder