10 Kasım 2011 Perşembe

Boncuk Pul İşlemeli Yemeni Yazma Oya Modelleri

Yazma oyası modelleri ve örnekleri, renkli pullarla, renkli iplerle yada rengarenk boncuklarla işlenerek en güzel boncuklu oyalar, yeni model pullu yazma oyası örnekleri ve modelleri işlenerek tesettürlü hanımların kullandıkları örtüleriyazmaları ve yemenileri bu şekilde hazırlanmış olarak kullanılacak şekile getirilmektedir. Yeni model oya örnekleri ve farklı iplik oyası örnekleri, modelleri, yemeni oyası örnekleri hem boncuklarla hemde rengarenk ipliklerle de işlenebilmektedir. modelli oya örneklerini işleyebilmek için birden fazla iplik renkleri ve renkli oya boncuklarına ihtiyacınız olacaktır. El işleri oyaları, yepyeni örnekli oyaları rengarenk yazmalara dikerek bir başörtüsü hazırlayabilirsiniz. Modelli boncuklu oyalar ve modelli pullu boncuklu oya örnekleri ve yapılışlarını, istediğiniz örnekleri işleyebilmek için oyanın bitmiş haline bakarak da işleyebilirsiniz. Yada el işlerinde yaratıcılığınızı kullanarak hayal ettiğiniz en güzel yemeni oyalarını işleyebilirsiniz..


Mor çiçekli pul oyası yazmalara dikilen işlenen en güzel oya örneği olmuş. Yeşil iple mor çiçekli pul oya modeli çok güzel göz alıcı yazma oyası olmuş. Yemenilere işlenen renkli pul oyalarının el işleri modasında büyük önemi vardır.

Pullu oyaların içine birde farklı parlak pullar da eklenerek işlenirse, el işlerinin en güzel gösterişli yazma oyalarını elde edebilirsiniz. Gümüş rengi yuvarlak pullarla sarı üçgen pulların oya modeli çok şık ve en güzel pullu oya işlenmiş.

Boncuklu yazma oyaları ve çiçekli iplik oya örnekleri kapalı bayanların en çok değer verdikleri el işlerinden bir tanesidir. Pembe sarı iplik oyası modeli buram buram çiçek bahçesini andırıyor.

Siyah yazma oyası sarı mavi çiçekli oya çok muhteşem bir yazma oyası işlenmiş. Yeni model mavi sarı çiçekli yazma oya örneği bu yılın en trend oya örneği olsa gerek.

Kırmızı siyah boncuklu oya modeli beyaz tülbente çok güzel yakışmış. Eskiden annelerimizin kullandıkları oyalı tülbentler şimdi ise fular ve aksesuar olarak da kullanılabiliyor.
Boncuklu oya örneklerini renkli yazmalara işleyerek daha çok güzelleştirilir yazmalar. Uzun boncuklarla küçük oya boncukları çiçek modelleri işlenerek yazmalara en güzel yazma oyaları işlenir.

renkli pullarla işlenen yazma oyaları modelleri tesettürlü bayanların en çok severek kullandıkları yemeni çeşitleri dir. Oyalı yemeniler renkli pullarla en güzel oya örnekleri işlenerek yazma kenarına dikilir.

0 yorum:

Yorum Gönder