30 Ekim 2011 Pazar

Taşlı Az Topuklu Gelin Ayakkabı Modelleri

Gelin adaylarının hayallerini süsleyen birbirinden şık gelin ayakkabı modellerini araştırdık ve en yeni moda gelin ayakkabı çeşitlerini sizlerle de paylaşmaya karar verdik. Yeni moda az topuklu fiyonklu gelin ayakkabıları örnekleri hermevsim giyilebilir ayakkabı tasarımlarını seçtik bu kez de. Gelin adayları çokseçici olduklarını bildiğimiz için, marka gelin ayakkabıları ve son moda taş süslemeli gelin ayakkabısı modelleri bu yılın modasıdır. Yeni model süslü gelin ayakkabısı çeşitleri ve tül modası gelin ayakkabı modeline tül motif de eklenince, tüllü gelin ayakkabısı çok farklı moda gelin ayakkabısı olarak gündemde kalmayı başaran gelin ayakkabılarından dır. Gelin Ayakkabı modelleri 2012, Gelin ayakkabıları 2012, az topuklu gelin ayakkabı modelleri 2012


Tül modası gelin ayakkabısına da yansımış. Tül motifli tül gelin ayakkabı modeli farklı modeliyle, farklı gelin ayakkabı koleksiyonunda yer almaktadır.

Az topuklu güllü gelin ayakkabı modeli her mevsim giyilebilir yeni tasarımlardır. Ucu kapalı kışlık gelin ayakkabıları yeni trend ayakkabı örneğidir.

Çarpraz bantlarıyla kurdela fiyonk süslemesi çok hoş gelin ayakkabı modeli sayfamızda yer almaktadır. Bu yandan kurdele fiyonku ile gelin adaylarının hayalindeki ayakkabı modeli olmalı.


yeni sezon gelin ayakkabısında ince ince bantlarıyla ve parmak fiyonklarıyla çok cici gelin ayakkabı modeli tasarlanmış.

Az topuklu yazlık gelin ayakkabı modelleri günümüzde çok tercih edilen gelin ayakkabılarıdır.

Pileli az topuklu gelin ayakkabısı farklı modeliyle çok beğenilen ayakkabılar arasında yer almaktadır.

Swarovski taşlı toz pembe gelin ayakkabısı yeni sezon moda ayakkabılarıdır. 2012 yeni trend taşlı gelin ayakkabıları toz pembe renklerde artık moda haline gelmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder