7 Kasım 2012 Çarşamba

Yazlık Bayan Tulum Modelleri

Yeni yaz sezonunda rengarenk tulumlar, dar paça pileli tulumlar, straplez dar paça bayan tulumları, bol paça bayan tulum örnekleri-modelleri, bu sezon çok canlı renklerle tasarlanmış. Abiye dekolteli tulumlar, pileli dar paça tulum modelleri, göğüs dekolteli abiye tulum modelleri'ni şık portföyler ve abiye topuklu ayakkabılar'la tamamladığınızda özel günlerin en şık kadını siz neden olmayasınız? Straplez tulumlar, beli kuşaklı şifon tulumlar, pileli keten tulumlar da yaz ve bahar günlerinin en şık parçaları. Abiye şık tulumları kombinasyon yaparken, küçük el çantaları, platformlu yazlık ayakkabılar, modern şık saç şekilleriyle, günümüzün modasını elde edin. Yeni sezon kadın giyim koleksiyonunda, muhteşem tulumlar, göz kamaştıran şıklığa sahip modeller. Saks mavisi rengin bu yıl çok moda olduğu şu sıralarda, yeşil renkli kadın giyim trendleri de kadınların vazgeçilmez giyim renkleri- ve modelleri, diyebiliriz.
Bol paça yeşil tulum modeli, saks mavisi üstü, yeşil altı ile şık bir tulum modeli-örneği-tasarımı.
İki renkli abiye bayan tulumu, mavi yeşil abiye bayan tulum modelleri-örnekleri, şık portföyler ve abiye ayakkabılar'la kombinlenebilir, 

Göğüs dekolteli, sarı-vizon rengi abiye tulum modeli. Vizon rengi altı, dekolteli sarı abiye bayan tulumu örneği-modeli-tasarımı.

Dar paça mavi tulum modeli-örneği-çeşidi. Yaz sezonunda en şık tulumlar bayanların beğenisini toplayan  tulum örnekleri-renkleri.

Pileli, dar paça yeşil tulum modeli, Üstü yeşil şifon-altı yeşil keten tasarımlı dar paça bayan tulumu.
Yeni moda tulumlar, pleli-dar paça-şifon-keten ve penye'den tasarlanmış yepyeni modeller, kadınların şık giyim koleksiyonu.
Bol paça bayan tulum modeli, mavi yeşil bol paça tulum modelleri,örnekleri-çeşitleri.
Bahar aylarının şıklığını ve zerafetini yazlık tulumlarla tamamlayın. Yüksek topuklu ayakkabılar ve şık el çantalarıyla yaz kombinleri yaratın.

Üstü mavi desenli, bo paça vizon bayan tulumları-modelleri. Bol paça iki renkli  baharlık tulum modelleri-örnekleri-çeşitleri-renkleri. Bayan tulum modası 2013.

Turuncu-kahve desenli straplez tulum modeli-örneği-resimi. Kahverengi-turuncu desenli bayan yazlık tulumu örnekleri-çeşitleri-modelleri. Yazlık dar paça tulumlar, yazlık sandaletler, babetler veya şık terlikler'le baharın modasını siz yaratın.

Derin göğüs dekolteli mavi tulum modeli-örneği. Saks mavisi dar paça  tulum modası bayanların yazlık kıyafet modelleri-çeşitleri. Turkuaz-saks mavisi bayan tulum modelleri-çeşitleri-örnekleri-tasarımları.

Straplez desenli tulum modeli-örneği. Yaz günlerinin  şıklığını  sraplez tulumlar eşliğinde yaşayın. Yaz günlerinin sıcak havalarında, straplez şifon yazlık tulum modeli-örneği-çeşitleri-resimleri. Kahverengi desenli straplez bayan tulumu. Tulumlar.

Dar paça straplez tulum modeli, bordo straplez bayan tulumu bu sezonun en şık kadın modası.
Yaz sezonunun trendlerinden bayan tulumları, gün içinde ve gezmelik olarak tercih edilmektedir. Günün modasını ve rahatlığını tulumlarla birlikte yaşayın.

Saks mavisi askılı tulum modeli, dar paça askılı bayan tulum modası saks mavisi yeni model kuşaklı tulum örneği-modeli.
Yeni sezon yazlık bayan tulumları,, dar paça, askılı, kuşaklı saks mavisi modern tulum tasarımı-modeli-çeşidi-örneği, resimleri.


0 yorum:

Yorum Gönder