2 Eylül 2012 Pazar

2013 Koltuk Renkleri Ve Yeni Modelleri

Yeni sezonun en şık mobilyaları, koltuk takımları, yataklı kanepeler ve şık oturma grupları. Modern koltuk takımları ile mükemmel ev dekorasyonları, oda dizaynları elde edebilirsiniz. En şık koltuklar, yeni model koltuk modelleri ve rengarenk koltuk çeşitleriyle çok lüks salon ve oda dekorasyonlarını tamamlayın.
Yeni evlenecek çiftlerin de tercihi olacak modern köşe takımları, yeni sezon salon mobilyaları, oturma odası mobilya çeşitleri, tekli koltuklar, rengarenk tek koltuk modelleri, en yeni model koltuk takımları ile yaklaşan kış mevsiminin ev dekorasyonlarını değiştirebilirsiniz.
Yeni sezon mobilya örneklerinde kırmızı koltuklar, krem rengi koltuk takımları,siyah koltuk modelleri, vizon rengi koltuk-kanepe modelleri, çok şık kırmızı koltuk modelleri, sarı beyaz koltuk modelleri-köşe takımları, beyaz sarı köşe takımı modelleri ile muhteşem ev dizaynları tamamlayabilirsiniz.


Rengarenk tekli koltuklar, Her alanda kullanabileceğiniz rengarenk koltuk modelleri.
Renkli tek koltuk çeşitleri-modelleri ile mekanlar rengarenk koltuklarla süslenecek.

Kenarı ahşap raflı vizon rengi koltuk takımı çok şık tasarımlardan biri.
 Koyu renkli mobilya tutkunları için tasarlanmış modern koltuk modeli. En şık koltuk takımlarında vizon rengi ve ahşap rafları ile dikkat çekici modellerden bir örnek.

Kırmızı koltuk modeli, kırmızı renkli modern koltuklar yeni sezonun en şık mobilyaları.
Yeni model kırmızı koltuk takımı salon dekorasyonunda lüks görünümler kazandıracak tır. Çok şık kırmızı koltuk modeli salonlara ve oturma odalarına bambaşka bir şıklık kazandıracak.

Kırmızı modern köşe takımı modeli. Modern kırmızı köşe takımı modelleri.
Yeni model kırmızı köşe takımları le çok lüks ev dekorasyonları tamamlayabilirsiniz.. Lila renkli salon dekoruna kırmızı köşe takımı çok yakışmış.

Krem rengi salon dekorasyonu, krem rengi koltuk takımı ve krem rengi yemek odası modeli.
Krem rengi modern salon dekorasyonunda, krem rengi koltuklar ve krem rengi yemek odası takımı çekiciliği ile dikkat çeken  salon dekorasyonu.

Üç renkli köşe takımı modeli 2013'ün en şık mobilya örneği. Yeni sezon renkli köşe takımlarında çizgili kırlentler dikkat çekici detaylardan.

Mor koltuk takımı modeli, mor renkli köşe takımı modelinde, farklı renk kırlentleri ve ahşap ayaklı orta sehpa ayrı bir hava vermiş, salon dekorasyonunda. Mor köşe takımı modern ev dekorasyonunda tercih edilebilecek çok şık mobilya tasarımı.

Modern ev dekorasyonu için siyah oval koltuk takımı modelleri.
Lüks dekorasyon modelleri için çok şık modern mobilya modelleri, koltuk takımları. Yeni sezon mobilyalarında en şık koltuk modelleri.
En güzel koltuk takımı modelleri, sarı beyaz oturma grubu koltuklar.
sarı sehpa, sarı koltuk modeli beyaz koltuk modelleri şık oturma grubu. Yılın en modern mobilyaları beyaz ve sarı koltuk takımları.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Yetkili,

yenielbiseler siteniz bizim konseptimize gayet uygundur ve bu yüzden sizinle Site kardeşliği hakkında bir anlaşma yapmak istiyorum, eğer ilginiz olursa bana mail ile geri dönerseniz çok memnun olurum! Ben Eylül Çeviker İndirimlr sitesi için çalışıyorum ve mail adresim: eylul@indirimlr.com

Haberinizi merakla bekliyorum

Saygılarımla
Eylül Çeviker

Yorum Gönder