1 Mayıs 2012 Salı

Kristal Taşlı Bayan Yüzük Modelleri

Bayan aksesuarları, arasında yer alan muhteşem yüzük çeşitleri'ne yer verdik bu günde. Orjinal kristal renkli taşlı kokteyl yüzük modelleri, gece davetlerinde, bir akşam yemeğinde, özel davetlerde, kullanabileceğiniz, birbirinden şık kristal bayan yüzükleri'ni tercih edebilirsiniz.
Renkli kristal taşlı kokteyl yüzükleri, bir kadın için vazgeçilmez önemli aksesuarlardan, bir takı örneği.
Hayvan figürlü taşlı yüzükler, altın kaplama pırlanta bayan yüzükleri, yeni moda taşlı yüzük modelleri, ile kıyafetlerinize renk katabilirsiniz.
Kadınların zerafetini ve şıklığını tamamlayan renkli taşlı takı modelleri, güzelliğine de ayrı bir hava katmıyor değil.


Renkli kristal taşlı altın yüzükler, takı tutkunu kadınların olmazsa olmazlarından, en şık renkli pırlanta yüzük modası. Orjinal kristal altın yüzük modelleri.
Kristal renkli taşlı bayan yüzüğü modelleri, oldukça modern ve şık tasarımlar. Pırlantalı kristal kokteyl bayan yüzük çeşitleri, abiye kıyafetlerin en güzel aksesuar kombinleri. 

Kıvrımlı altın yüzük örneği, farklı çok şık bayan aksesuarlarının bir örneği. Bayanların vazgeçilmez altın tutkusu ilginç yüzükleri, de karşımıza çıkartabiliyor.

Pırlantaların fiyonga dönüştüğü mor kristal yüzük göz kamaştıran ışıltısı ile sizinde ilginizi çekebilir. Mor kristal taşlı kokteyl yüzük modelleri.

Pırlantalar ve orjinal kristal taşların buluştuğu filli yüzük modeli'ni klasik abiye kıyafetlerinizle kullanabilirsiniz, ayrıca ellerin ve parmakların güzelliğini bir adım daha ön plana çıkaracak, pırlantalı hayvan figürlü bayan yüzükleri..

Pembe, yeşil kristal taşlı bayan kokteyl yüzüğü'nü takı koleksiyonunuza dahil etmeye ne dersiniz. En şık yeşil ve pembe kristal taşlı kokteyl yüzük modeli, özel gecelerin en muhteşem takıları, olmaya aday.

Kokteyl gecelerinin loş ışıkları altında, aksesuarlarınız, giyim kuşam ve ışıltılı takılar'ınızla  etrafınıza pozitif enerji  vermek hiç de zor değil. Renkli kristal taşlı kokteyl yüzükleri, de şıklığınıza renk katabilir.

Bayan yüzükleri arasında ilginç modeller de yer almakta. Kabus dolu yılanlı yüzük tasarımı, biraz korkutur belki de ama, farklı hayvan figürlü şık yüzükler'den bir örnek.

0 yorum:

Yorum Gönder