26 Nisan 2012 Perşembe

Kışlık Kürklü Ceket, Manto Modelleri

Modern giyim tarzınıza kürkleri, de eklemeyi düşünürseniz eğer, birbirinden şık tasarımlı kürk modelleri, seçenekleri ile, kürk koleksiyonu'nuza bir yenisini daha eklemeye ne dersiniz. En şık mini kürkler, kürklü ceketler, kışlık kürk modelleri, belden oturtmalı kürklü mantolar, mini kürk bolerolar, mini abiye kürk modelleri, en yeni model kürkler, yeni moda kışlık kürk çeşitleri, kışlık bayan kürk modelleri, yeni sezon kışlık kürklü ceket ve manto modelleri, çeşitleri, özel günlere sizi en güzel şekilde taşıyabilecek kürk çeşitlerimiz, oldukça modern ve gösterişli mantolar, mini abiye ceketler, de yeni sezonun sonbahar kış modası bayan kürk çeşitlerimiz.


Kürklü bayan mantoları, kış sezonunda en şık kürklü mantolar klasik kıyafetlerinizle ve abiye bir ayakkabı ile tamamlayabilir, bir çok takı çeşitleri ile kombin yapabilirsiniz.

Gecelerin ve özel davetleri vazgeçilmez kış modası kürkler, En güzel bayan kürkleri, kumaş etekler ve dekolteli kıyafetlerinizle, tamamlayarak çok şık olabilirsiniz, kahverengi zarif kürklerle.

Beyaz zarif mini kürk, beyaz renkler temizliğin ve saflığın simgesi, olduğu için, beyaz renkli kıyafetler, sizinde saflığınızı ve sadeliğinizi, gösterecektir.

Kahverengi kürkler, bir kış boyu sizi hem şık hemde modern bir kadın olduğunuzu, giyim tarzınızla ortaya koyabileceğini, modern tasarımlı kışlık kürk modelleri. 

Kürklü mini bolerolar, ceketler, mini kürk modelleri, kış koleksiyonunda bayanları özel davetlere, gece yemeği davetine taşıyacak en şık modern kürk örnekleri.

Derimod bayan giyim koleksiyonunda, bir çok tasarımlar, kışlık montlar ve kürklü deri montlar, yer almaktadır. Mini kürklü montlar, kadınların vazgeçilmez kış modası kürklü montlar.
Kışlık bayan ceketleri, kombine yaparken en uygun renkleri seçeriz, takı çeşitleri ile renklendirmeye çalışırız. Kırmızı bayan ceketlerini siyah bir etekle kombinlemek doğru bir seçim olacaktır. tercih sizin.

Belden oturtmalı kırmızı kürklu manto çok şık bir tasarım, olduğu için abiye bir ayakkabı ve inci takılarla kombin yapabilirsiniz, bunun sonunda, çok şık ve zarif bir bayan olacağınız kesin, ya sizce?

Siyah fiyonklu beyaz füme ceket, oldukça modern ve abiye olduğu için abiye kıyafetlerinizle kombin yapabilirsiniz. Gece bile dışarı çıkarken giyebileceğiniz, en güzel klasik ceket modeli.

Belden oturtmalı krem rengi kürklü manto, çok şık tasarım olduğu için, en güzel abiye elbiselerle, kumaş eteklerle kombinler oluşturarak kullanabileceğiniz, kürklü abiye manto örneği.

İncilerle kombinlenmiş kısa abiye ceketler, klasik elbiseler ve kumaş eteklerle giyebileceğiniz, mükemmel bir kısa beyaz bayan ceket modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder