16 Nisan 2012 Pazartesi

Kırmızı, Leopar Desenli, Gizli Platformlu Ayakkabılar

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı şık ayakkabı çeşitleri, olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil.Leopar desenli abiye ayakkabılar, gizli platformlu topuklu leopar ayakkabılar, da en çok tercih edilen modeller arasında. Günlük ayakkabılar ve abiye ayakkabılar, birbirinden farklı tasarımlar olsa da, fantazi özel ayakkabılar, daha bir özenle seçilir. Abiye kıyafetlerin altına giyilen şık ayakkabılar, renkleri, modelleri ve en önemlisi de yeni moda ayakkabılar, olması tercih edilir çoğu kez. Bu senenin modası gizli platformlu ayakkabılar, yüksek topuklu abiye ayakkabılar, burnu açık bootie modelleri, gizli platformlu bootieler, fiyonklu fantazi ayakkabı çeşitleri, yüksek topuklu platformlu ayakkabılar, yeni moda abiye ayakkabı modelleri, en yeni gezmelik ayakkabılar, bu yılın en trend bayan ayakkabı örnekleri, dir.


Kadınları daha çekici gösteren çivi topuklu kırmızı ayakkabılar, sivri burunlu yüksek topuklu yeni moda ayakkabılar da kadınların cazibesini birkat daha ön plana çıkartıyor.
Kırmızı rugan ayakkabı modelleri özel günlerin vazgeçilmezi haline geldi, İsteyen günlük hayatta da çok rahatlıkla kullanılabilen, gösterişli şık ayakkabı modelleri dir.

Fiyonklu Kırmızı fantazi ayakkabı özel günlerin en şık ayakkabı modelleri dir. Kırmızı fantazi gece ayakkabıları.
Yüksek topuklu kırmızı ayakkabının ince bantları ayakkabıya farklı bir şıklık katmış.
Gizli platformlu bayan ayakkabıları, kırmızı gizli platformlu ayakkabılar bahar ve kış günlerinin vazgeçilmez ayakkabı modası oldu. Yüksek topuklu bootie modelleri ve gizli platformlu kırmızı bootieler, en çok aranan modelleri arasında yer alıyor.

Gizli platformlu güllü kırmızı ayakkabı abiye kıyafetlerin tamamlayıcı bir parçası olmalı.

Çift platformlu kırmızı ayakkabı modelleri çarpraz bandı  ile  şık bir model seçilmiş. Yüksek topuklu kırmızı platformlu bayan ayakkabıları abiye kıyafetlerini tamamlayan özel bir parçası.

Arkası fiyonklu kırmızı ayakkabı swarovski taşları ile göz kamaştırıyor.

Burnu açık ayakkabılarda yüksek topuğu ve şıklığı ile dikkat çekiyor..

Kalın topuklu kırmızı bootie, gizli platformlu ve nubuk tasarımı şık bir ayakkabı. Yeni  moda kırmızı bootieler, hem çok şık hemde modern tasarımlar.
Burnu açık fiyonklu bootieler bahar ayalarının vazgeçilmez ayakkabı modası. Krem rengi yüksek topuklu  ayakkabı modelleri, oldukça şık ve modern tasarımlar.

Gizli platformlu leopar ayakkabı, kırmızı fiyongu ve gizli platformlu leopar ayakkabı modelleri oldukça şık ve fantazi bir tasarım.
Fiyonklu leopar bayan ayakkabısı, Fantazi leopar abiye bayan ayakkabıları.

Gizli platformlu leopar ayakkabı modeli abiye kıyafetler için özel tasarlanmış bir  ayakkabı örneği.

Leopar çanta ayakkabı kombinleri, kış ve yaz kullanabileceğiniz en şık ayakkabı çanta modelleri. Taba rengi bootie modeli, leopar çantalarla şık bir kombinleme yapılabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder