6 Şubat 2012 Pazartesi

Derimod Bayan Ayakkabı Tasarımında Son Moda

DERİMOD kalitesinden ödün vermeyen ünlü bir ayakkabı, deri markasında önde gelen isimdir.En trend modern ayakkabı tasarımları ile tüketicilerin stillerine ve modayı da en yakından takip ederek, en trend ayakkabı tasarımlarını, birbirinden şık tasarımlı ayakkabı modellerini, nerede görsek tanımamak mümkünmü ki.Yeni sezonda yüksek platformlu fantazi bayan ayakkabıları, yüksek topuklu platformlu ayakkabı modelleri, en yeni model platformlu leopar ayakkabı modelleri, yeni moda derimod kadın ayakkabıları, az topuklu babet ayakkabı çeşitleri de en yeni son moda bayan ayakkabı modelleri olarak,DERİMOD ayakkabı kataloğunda görebilirsiniz.


Derimod ayakkabı markasında, en şık, süslü kadın ayakkabı modelleri yanlarına takılan pembe fiyonkları ile beyaz puantiyeleri göz kamaştırıyor.

Yüksek topuklu, siyah beyaz bağcıklı ayakkabı şıklığında bir numara. Ünlülerin de giydikleri, beyaz siyah yüksek topuklu moda ayakkabı bir muhteşem tasarım.

Derimod kırmızı bayan ayakkabıları ve babet modelleri, en şık tasarımları ile derimod ayakkabı modasını sizlere sergiliyor. Az topuklu derimod kadın ayakkabıları bahar ve kışlık tasarımlar.

Derimod ayakkabı koleksiyonunda ki babetler, leopar desenli ayakkabılar, siyah süet, fiyonklu babet ayakkabı modelleri,  Fiyonklu kırmızı bayan ayakkabıları, yine derimod markası ile en zarif modern tasarımlı ayakkabıları derimod mağazalarında bulabilirsiniz.



DERİMOD platformlu ayakkabı tasarımı modelleri, hasır platformlu DERİMOD bayan ayakkabı modasında tek marka.

Yüksek topuklu DERİMOD süet ayakkabılarda platform tabanları ve altın sarısı  tasarımlı topuğu ile göz kamaştırıyor.
Leopar desenli derimod kadın ayakkabı, bot modelleri, en şık derimod tasarımlar

Derimod markası ile leopar bayan ayakkabısı bir harika. Leopar ayakkabı.

0 yorum:

Yorum Gönder